MOLO - УСЛУГИ


Главната ни цел е клиентът винаги да бъде доволен, затова разделихме услугата ни в 7 етапа, така че процесът на закупуване на Вашия нов дом да бъде възможно най-улеснен.  


Етап 1

Представете си мечтаният Ви дом. Представете си колко голям ще бъде басейнът или как ще е окрасена верандата. Дали ще е бунгало на плажа или къща в метрополитен град? Първата стъпка е с цел да разберем как си представяте Вашият нов дом. Това ще включва: 

  • Желаният ви екстериорен и интериорен стил
  • От какъв размер дом се нуждаете
  • Какъв е Вашият бюджет

Етап 2

След като превърнем мечтата Ви в концепция, следва да намерим къде да раположим Вашата мечта, така че тя да стане реалност. Ако нямате избран парцел, заедно с нашия екип, ще открием идеалния парцел според Вашите нужди. Изборът ще зависи от това дали искате да сте заобиколени от дървета или метрополитен град, колко е далеч работното Ви място или къде учат децатата Ви. След намирането на перфектният за Вас, екипът ни от юристи и строителни инженери ще проверят дали теренът:

  • Има всякаква нужна документация 
  • Отговаря на строителните изисквания
  • От какви документии се нуждае, за да се започне строеж

Всички етапи дотук са неангажиращи и
БЕЗПЛАТНИ

Етап 3

Следва изготвянето на подробна оферта, в която ще  бъде включена цената на дома и времето за изпълнение. Също така ще Ви помогнем, ако имате нужда от финансиране за Вашата покупка, чрез консултация с водещи финансови експерти в областта на кредитирането. 


 

Етап 4

След одобрение на офертата ще Ви поканим за подписване на договор за строителство и консултация. Следващите стъпки след подписване на договора са:
  1. Покупко-продажба на парцел
  2. Всички необходими действия за стигане до виза за проектиране
  3. Изготвяне на работен проект
  4. Подготовка на необходимите документи за разрешение за строеж

Етап 5

Успоредно с изготвянето на работния проект ще се изпълнява:

 

Подготовка на терена: почистване, връзка с комунални услуги, моделиране на терена, основи и ограда

Етап 6

Включва транспортирането на модулите и монтажа им на мястото или отливането на модулите директно върху основите. След получаване на акт за въвеждане в експлоатация на обекта, клиентът получава ключа от неговия готов мечтан дом.

Етап 7

Дали се нуждаете от неочакван ремонт или просто искате да уголемите своята MOLO къща, нашият екип от професионалисти е на Ваше разположение дори след предаването на ключа.
 

Разчитайте на нас!